zondag 13 juni 2010

Politie Egypte vermoordt Khaled. Graphic pictures.

In de Egyptische kuststad Alexandrië hebben politiemannen enkele dagen geleden Khaled Said (28) bruut vermoord. Veel getuigen hebben verklaard dit gezien te hebben; de eigenaar van het café waar dit plaatsvond was bereid voor de camera te getuigen. Dapper van hem, want hij kan op veel problemen rekenen. AP doet verslag. Hier ook het e.e.a.

Khaled was onherkenbaar na in elkaar geslagen te zijn. Ik laat niet graag gruwelijk foto’s zien, maar wens even te onderstrepen hoe hier in Egypte soms wordt opgetreden door de overheid. De fotos staan onder dit bericht. Khaled zou volgens de autoriteiten zijn overleden omdat hij een joint zou hebben ingeslikt tijdens zijn arrestatie. Zie foto’s wat er kan gebeuren als je een joint rookt. Mijn maag keert zich om

In Alexandrië en Cairo wordt de afgelopen dagen gedemonstreerd tegen de overheid die de zaak in de doofpot probeert te stoppen. Demonstreren wordt in Egypte doorgaans ook hardhandig tegengewerkt door de politie, maar dat lijkt de bevolking in toenemende mate niet meer tegen te houden. Velen zijn de situatie onder deze dictatuur meer dan zat.

Twee politiemannen sleurden Khaled uit een cafe en vermoordden hem, volgens de broer van Khaled omdat hij met zijn mobiele telefoon een filmpje had gemaakt van politiemannen die de winst verdeelden na een drugsdealer te hebben opgepakt.

Zoals gebruikelijk ontkent de overheid alles. We weten wel beter. Gespuis.

6 opmerkingen:

Elja zei

Echt ronduit afschuwelijk! Afgrijselijk! De arme jongen! Wat ben ik enorm dankbaar dat God nog steeds naar de wereld kijkt en niet Zijn hoofd wegdraait; zijn belofte om de wereld niet nog eens weg te vagen nog altijd niet heeft verbroken en met ons allemaal evenveel geduld heeft.. Onbegrijpelijk en onvoorstelbaar. Wat hebben we zijn wereld verziekt met z'n allen..

Willem van Gent zei

Maar omdat Egypte een vriend van Israel is knijpt het westen graag een oogje dicht.....

gert zei

Ja Willem met vrienden als Egypte heb je geen vijanden nodig,lees nog ffff wat Jos schreef over wat Egypte doet als z'n onderdanen met een Joodse wil huwen.

gert zei

Trouwens Obama is een uitgesproken vriend van Egypte/lees moslims.
Tegen de Egyptische buitenland minister heeft hij verklapt dat hij een moslim is en opkomt voor de moslimzaak.


http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2010/06/-obama-tells-egyptian-foreign-minister-i-am-a-muslim-stealth-coup-on-the-white-house.html

Walter M. van der Wolf zei

Misselijkmakend... :-(

Rosemarie. zei

kan je dat er afhalen??? Ik werd er stil en misselijk van