zaterdag 29 mei 2010

Femke Halsema is een flirt in politieke debatten


Toen Jan Peter Balkenende deze week en public tegen Marielle Tweebeeke zei dat ze lief kijkt, viel feministisch nederland, met Opzij op de eerste plaats, over hem heen. Femke Halsema wilde hem wel 'een knietje geven', zei ze na afloop.

Wat zei Femke Halsema niet lang geleden tegen Opzij?

"Ik mag graag het debat ontregelen met een flirt"


Mevrouw Halsema? Wat deed Balkenende nu eigenlijk verkeerd in uw ogen? Opzij, wat deed Balkenende anders dan Halsema? Mogen vrouwen flirten en mannen niet? Wat Balkenende deed kan je nog niet eens flirten noemen.

6 opmerkingen:

Alex zei

Femke reageerde met het z.g. knietje, maar kon er wel een beetje om lachen. zij was niet degene die zo'n ophef maakte over balkenende's 'avances'

Jos M. Strengholt zei

Ja ik zag haar op RTL4 hierover - ze bescheurde zich over de ophef. Had geloof ik echt lol om de zaak.

Jos M. Strengholt zei

Maar wel apart dat de feministische horden niet over haar vielen toe ze in Opzij meldde dat ze graag haar charme in de debatten gooit - flirten ;-)

Jos M. Strengholt zei

En ik vind Mevr Halsema erg leuk. Zal nooit op haar stemmen, maar vind haar een sterke politica die haar vrouwelijkheid niet verbergt, en ook nog humor heeft. Heel leuk mens.

John Miller zei

En jammer dat ze hier niet even reageert. Heb nog zo m'n best ervoor gedaan.
Ik heb haar reactie op RTL verder niet meer gezien.
GroenLinks heeft meestal aardige cijfers, zou wat meer aandacht voor moeten zijn, maar komt soms ook met heel bevlogen ideeën, alsof de mensheid in de kerk geboren is. Kan zo gauw geen voorbeeld verzinnen, maar pas was er ook weer één. Zulks schept weer weinig vertrouwen.
O ja, 40 jaar AOW opbouw. Zijn ze nou helamaal van de pot gerukt. Zeker teveel de oren laten hangen naar de gefrustreerde raadgevers van de ANBO.

gert zei

Hoi Jos goed opgemerkt,ik verwees ook al naar haar bewuste uitspraak in de discussie in het nd.
Trouwens wat Peter Jan doet is volkomen Bijbels,er staat duidelijk; "uw vriendelijkheid zij alle mensen bekent".