woensdag 2 maart 2011

Nederlandse Ambassade: zwaar bericht voor Hollanders in Cairo

De Nederlandse gemeenschap in Egypte lijdt zwaar onder de gevolgen van de opstand van de jeugd tegen het regime Moebarak. Dit bericht van de Nederlandse Ambassade in Cairo bereikte vandaag de digitale burelen van deze blog:
Zoals jullie weten vindt de Nederlandse borrel iedere eerste donderdag van de maand plaats. De Nederlandse borrel is een gezellige gelegenheid om andere Nederlanders te ontmoeten die werken en/of wonen in Egypte!

Gezien de huidige omstandigheden heeft Heineken aangegeven dat ze niet langer het bier en de wijn aan kunnen bieden. Uiteraard hebben wij hier alle begrip voor, de Ambassade wil haar grote en oprechte dank uitspreken aan Heineken / Al Ahram voor het jarenlang trouw sponsoren van de Nederlandse borrel.

Ondanks het wegvallen van de sponsoring vinden we toch dat we de traditie moeten blijven voortzetten en hopen we dat alle Nederlanders morgen samen komen, ook om de ervaringen van de afgelopen weken te delen in La Bodega - Aperitivo. Vanaf heden wordt iedereen geacht zijn eigen drankjes te betalen, tot een nieuwe sponsor gevonden is. Mocht uw bedrijf geïnteresseerd zijn om een deel van de drankjes of hapjes te sponsoren, laat u dat dan vooral weten aan de Ambassade medewerkers.

La Bodega - Aperitivo
157, 26th of July Street (naast Cilantro en Drinkies) Zamalek
Tel: 27350543

1 opmerking:

Anoniem zei

Hahahaha, ja dat was erg grappig, dat was een van mn eerste mails nadat ik weer internet had,
groetjes
fakus, sharkia
bianca