zaterdag 7 mei 2011

Egypte mijn volk: Eerste druk bijna uitverkocht

Dat is goed nieuws van de uitgever - Henk P. Medema. Maandag gaan ze overleggen over een twee druk want de eerste druk is na 17 dagen bijna uitverkocht. Wie dus nog een kostbare eerste druk wil bezitten kan het nu nog tegen een schappelijke prijs aanschaffen :-)

Waar ik nogal bezorgd om was, was de vraag of mijn analyse van de situatie in Egypte - afgerond in maart - intussen niet al lang door nieuwe feiten van tafel zou moeten worden geveegd. Dan zou ik wel erg dom zijn overgekomen met dit boek. Aan de andere kant, ik had liever gehad dat ik dom overkwam maar dat het met Egypte veel beter ging...

3 opmerkingen:

wimco zei

goed man. straks kom je nog in bestsellerlijstjes!

Kees Hulsman zei

kan er dan nog wel een boekresentie bij? Je boek gaat voor een belangrijk deel over je ervaringen sinds 1988 die je prima in een verhaal over de omwenteling hebt verwerkt. Maar heb ik het juist dat je al eerder, vooraf gaand aan de omwenteling aan je boek hebt gewerkt en toen deze plaats vond die daarin hebt verwerkt? Dat past natuurlijk prima want de corruptie uit de dagen van Moebarak was natuurlijk een grote aanleiding.

Jos M. Strengholt zei

Ha Kees! Net wat je wenst :-)

Ik had wel wat verhaaltjes - anekdotes - genoteerd, maar nog niet heel vee.