zaterdag 10 april 2010

De antichristelijke ideologen verzieken onze samenleving.

Begin deze week veroorzaakte fractievoorzitter Femke Halsema commotie, toen ze in navolging van het Groen Links verkiezingsprogramma stelde dat niemand mensen een baan mag weigeren, alleen omdat ze niet geloven.

Je vraagt je toch af wat die lui bezielt. Hoe antichristelijk zijn ze? Mag ik dus niet door Groen Links als fractielid worden afgewezen, alleen omdat ik niet geloof in het GL gedachtengoed? Hoe ver wil Frau Femke dit soort onzin doordrammen? Als een instelling, een partij, een vereniging, zich kenmerkt door een bepaalde levensvisie, dan mag je toch eisen dat wie voor zo'n vereniging werkt, die levensvisie deelt?

Wat we in Nederland nodig hebben, is een ferme, stevige come-back van common sense. De antichristelijke ideologen verzieken onze samenleving. Wanneer gaan de mensen met common sense samen deze ziekte die aan de wortels van echt samen-leven knaagt, te lijf?

Een brede coalitie van protestanten, katholieken, liberalen, socialisten, weldenkende mensen die willen afrekenen met de drammerigheid van de revisionisten die elke gelegenheid grijpen om onze samenleving te nivelleren. Die nivelleerders weten precies waar hun grootste vijanden zitten, namelijk bij de kerken, dus die pakken ze waar ze maar kunnen aan. Nu is de SGP aan de beurt, straks het christelijk onderwijs. Alles wat zich verzet tegen de ideologische maatschappijvisie van deze nivelleerders van links (zoals GL) en rechts (zoals D66) moet tegen de vlakte.

1 opmerking:

Remco van Mulligen zei

Mee eens. Ik ben bv altijd wel een GL-sympathisant geweest. Maar ik vermoed dat ze mij maar een orthodox-katholieke griezel vinden, zelfs als ik me bereid toon om het GL-gedachtegoed uit te dragen. ;)