donderdag 22 juli 2010

Lingepoli in Leerdam en de dhimmi-status

Je zou bijna gaan geloven in de analyse dat we ons in Europa als dhimmi’s van de kleine islamitische minderheid gedragen, als je ziet wat voor stomme besluiten sommigen nemen. Neem nou de Lingepolikliniek in Leerdam.

Drie schilderijen van kunstenares Sylvia Bosch zijn verwijderd uit de Lingepolikliniek in Leerdam omdat er varkens op staan, waar islamieten mee geconfronteerd kunnen worden. Een patiënt, die zelf geen moslim is, diende een klacht in over de schilderijen omdat hij islamieten confrontaties met de varkens wil besparen. De leiding van de zorginstelling besloot daarop direct de schilderijen te verwijderen, en heeft verklaard dat de schilderijen zijn weggehaald omdat alle bezoekers zich op hun gemak moeten voelen in de instelling. Nu zou de expositie eind juli toch aflopen, maar de Lingekliniek nam actie. Goed mensen, want de boze moslims kwamen vast al aangemarcheerd.

Nog een tip voor de Lingekliniek. Moslims voelen zich erg onprettig als dames geen hoofddoekje op hebben. En doe uw gouden trouwringen af; de profeet heeft gezegd dat ringen van zilver moeten zijn. En kunt u ook even controleren of de toiletpotten niet in de richting van Mekka zijn geplaatst. Moslims mogen niet in de richting van die stad zitten met hun ontblote achterwerk.

(bron: Telegraaf.nl)