donderdag 15 juli 2010

Foto's voor wie niet bij bruiloft van Stephanie kon zijn

Gisteren trouwde onze dochter Stephanie; hier een serie fotos van dat evenement. Eerst klaarmaken in Hoevelaken in een huis van vrienden dat we deze weken mogen gebruiken. Jouke-Thiemo kwam Stephanie daar ophalen om 8 uur (had hij haast of zo?) en nam haar mee naar het gemeentehuis in Utrecht. Daarna koffie om de hoek bij Broers, toen lopend naar een rondvaartboot. Bij de rondvaartboot stond een stel vrienden van Stephanie uit Canada, Australie, Engeland en Duitsland te wachten. Die kenden elkaar allemaal dus dat was een zeer vreugdevolle en luidruchtige reunie! Na de rondvaartboot verplaatsten we ons naar de tuinen van Holy Trinity, waar we ons met een barbecue en drankjes verpoosden. Toen om half 6 de dienst in de kerk (preek van Henk Medema), en daarna nog een feestje. Heel ontspannen en genoeglijk zo'n dag.

5 opmerkingen:

Wendy zei

Nog van harte gefeliciteerd! 't Ziet er uit als een ontspannen, gezellige dag. Complimenten aan Adriene voor de jurk.

Mélotte zei

Van harte gefeliciteerd! Het zag er mooi en gezellig uit. Leuk is ook die foto met de Dom op de achtergrond. Ik wens je dochter een lang en gelukkig huwelijk toe.

Martijn zei

Hey Jos van harte gefeliciteerd met het huwelijk van je dochter, als ik de foto's moet geloven was het een mooie gezellige dag. Nu lekker aan het nagenieten en dan lekker naar Italie geniet ervan samen met vrouw en kinders!

Totziens in Cairo
Groet, Martijn

Annette zei

Lieve allemaal, Van harte gefeliciteerd! We zijn net van vakantie terug, vanaf Normandie heb ik mee geleefd. Wat is die blog toch leuk, nu hoef ik niet nieuwsgierig te blijven naar de jurk en de bruiloft, al wil ik graag een uitvoerig verslag!

Jos M. Strengholt zei

Dankjullie voor de wensen. Het was inderdaad een heel leuke dag.