dinsdag 30 maart 2010

Afscheid nemen is een beetje sterven :-)

Vandaag, onderweg tussen Engeland en Egypte, had ik het sublieme voorrecht de kinderen van Alex en Danielle Strengholt (mijn twee neefjes Daan en Sam, en nichtje Josje) naast me op de bank te hebben zitten. Ik heb een emailafhandelenwatdiesmeerzijdagje achter de rug, en de vader van deze drie sublieme kinderen brengt me over een minuut of wat naar station Amersfoort.

Op station Amersfoort trek ik twee superdochters Stephanie en Rosemarie die nu hun grootmoeder in Amersfoort bezoeken, en die ook naar station Amersfoort komen om samen op te trekken naar de Schiphol. Ik vertrek dan naar Cairo met de KLM rond 9 uur vanavond.

Twee voornoemde dochters komen halverwege april naar Cairo om de verjaardag van hun kleine zueje te vieren. Ik ben dan ook weer terug in Cairo, want tussendoor moet ik ook nog even naar de USA. Zucht al dat reizen.

2 opmerkingen:

JP & Wendy zei

Wat een reizend bestaan leid je toch! Bedankt voor alle inkijkjes in je dagelijks bestaan. Mooi om een beetje te volgen. Fijn dat die kogel door de kerk is! Zegen gewenst! JP & Wendy

Unknown zei

Ha die Wendy heb een fijne dag vandaag!