dinsdag 9 maart 2010

Adrienne tobt weer wat met haar rug

Sinds begin februari loopt egaa Adriënne weer wat te tobben met haar rug. Zorgelijk, want ze heeft al twee hernia-operaties achter de rug. Het gaat intussen stukken beter, na 2 weken ontstekingsremmers en dagelijks een tijdje liggen op het midden van de dag, maar het is nog niet normaal. Ze heeft geen erge pijn maar een verdoofd gevoel in been en voet; dat verdoofde gevoel kruipt, gaande de dag, omhoog…

De arts die haar 2 jaar geleden opereerde, van het Center for Bone Diseases and Spinal Surgerie (sic, zie foto) deed wat testjes en dacht dat het geen tussenwervelschijfprobleem was, maar eerder een zwelling. Veel van wat Adrienne doet is zittend achter de computer en dat is nu eigenlijk funest, dus ze moet zorgen dat ze regelmatig verandert van houding.

Lieve, zorgzame, vrienden en kennissen hebben ons bijgestaan de eerste week toen het echt niet goed ging, maar nu redden we ons weer prima. In sommige opzichten is het makkelijker hier in Egypte dan in Nederland, want 3x per week komt onze goede trouwe Leila hier schoonmaken. Dat scheelt enorm veel werk. Ze geeft ook allerlei gratis adviezen die soms op het hilarische af zijn: over wat Adrienne wel en niet mag doen en eten en zo, maar dat is allemaal lief bedoeld dus we horen het braaf aan.

Geen opmerkingen: