zaterdag 19 november 2011

Weekje weg van huis en haard

Ik zit op het vliegveld van Cairo - terminal 3, gebouwd door een Nederlands bedrijf. Cappucino is onderweg, het vliegtuig nog niet (bewijs rechts). Na een tussenstop in Dubai en Singapore hoop in morgenochtend om 8 uur plaatselijke tijd in Kuala Lumpur (Maleisie) te landen. Paar dagen confereren over God en gebod.

Als het hotel in KL een beetje leuk is, hebben ze wifi op de kamers. Dat ik daar maar veel tijd mag doorbrengen dus.

Op het vliegveld van Singapore ga ik een ipad kopen! Mooi. Het slechte nieuws... het is voor een vriend van me, niet voor mezelf. En intussen is de Cappucino geland op mijn tafel (bewijs hieronder), dus ik groet ulieden en wens een ieglijk die dit leest van harte een enorm fijne rest van de dag.

4 opmerkingen:

gert zei

Hoi Jos,fijne leerzame tijd daar toegewenst,pas op hé dat je daar bv.geen kauwgommetje uitspuugt op de straten enne kontroleer goed je koffers als je weer weggaat want je zal niet de eerste Ollander zijn met wie het daar goed vout afloopt.

Jos M. Strengholt zei

In Maleisie mag ik wel kauwgum uitspugen. Maar ik slik dat doorgaans door, dus kom niet in gevaar.

Paul Miller zei

God en gebod? Ik las gebed. Jullie gaan je toch niet in de wet verdiepen hoop ik?!
Leuk je even gesproken te hebben van de week. Ik loop wat achter met praktische zaken. Mijn goede voornemen is dat ik medio januari weer met m'n blog e.d. aan de slag ga.
Hoorde op verjaardag van een 'kenner', dat Andrew Wommack dicht tegen visie van Watchman Nee aanzit, met z'n visie op geest ziel en lichaam. Ik vraag me daarnaast nog af in welke mate Wommack echt een pionier is, of dat hij toch 'gewoon' veel weghaalde bij Word of Faith Movement. Ik vind noemen van bronnen altijd belangrijk, niet alleen ervaren of iets klikt. Veel mensen die Wommack 'volgen' hebben dat wel. Nou ja, genoeg 'for now.'

Paul Miller zei

2Jos,

Kaugom mag je niet doorslikken. Verteert namelijk niet en is slecht voor je ingewanden, zo is mij altijd geleerd.
Gevaarlijk ook, maar ja, als je het al jaren doet...