woensdag 10 augustus 2011

winkelen in Maadi voor de cafetaria

Voor de cafetaria waren er nog een aantal dingen nodig om te kopen, zoals een magnetron en een koffieapparaat. Met de taxichauffeur en Howayda naar Maadi om het een en ander te kopen voor in de cafetaria.


We gingen daarom naar City Centre waar ook Carrefour is. Daar hebben we ook gelijk eten gehaald voor de middag. Nadat we hamburgers, broodjes en een pan en nog veel meer hadden gekocht, gingen we naar de magnetron en koffiezetapparaten kijken. Eenmaal bij de magnetrons hadden we na een tijdje een goede magnetron gevonden. Om de spullen te kopen hadden we dollars mee gekregen, jammer genoeg bleek dat we daar niet mee konden betalen. Dus de magnetron bleef daar.


Voordat we de magnetron wilden gaan betalen, gingen we kijken naar de koffiezetapparaten. Jammer genoeg bleken ze maar twee apparaten te hebben die allebei gewoon gelijk een kan klaarmaakten. Deze twee zagen er allebei goed uit. Op het moment dat we er twee van vroegen bij iemand van Carrefour, bleek dat de twee showmodellen de laatste waren, dus die konden we helaas niet meenemen.


Toen we bij de kassa aankwamen (helaas zonder koffiezetapparaat en magnetron) betaalden we de boodschappen en gingen we meer naar de binnenstad van Maadi om het geld te wisselen in Egpytische Ponden en daarna nog een magnetron, een koffiezetapparaat en een waterzetter gekocht.


Tenslotte al het nodige voor de cafetaria gehaald. Eind goed al goed

2 opmerkingen:

Ben van der Heijden zei

Haha, shoppen met hindernissen! Hebben ze daar ook een Primark? :-)

Jos M. Strengholt zei

eh Primark?