dinsdag 9 augustus 2011

Vermagerde katten - waarom ik niet?

De warmte viel weer even tegen, bij terugkomst in ons huis in Cairo. Phew... Na een maand frisheid in Nederland is het heet in huis. En de twee airconditioners zijn toch maar heel beperkt in staat het klimaat te beheersen. Minder dan 28 graden is het niet te krijgen binnenshuis.

De katten waren nogal vermagerd - waarom gebeurt mij zoiets niet? Een van de twee, de rooie, had een soort rastahaar gekregen. Wat is het dier de afgelopen maand overkomen? Een flinke wasbeurt met shampoo lijkt de enige oplossing. Hoewel, Justine, mijn dochter van 17, ging meteen bezig met een schaar om gewoon happen haar van het dier te knippen. Ook een oplossing natuurlijk.

Internet was weer beroerd. Dus ging ik vanmorgen vroeg langs Road9 (lees mijn boekje!) waar ik geld uit de muur haalde en koffie ging drinken bij Cilantro - aldaar kon ik internetten. Nu zit ik even bij mijn vorige web design/graphic design bedrijf (Road9 Media) om posters en flyers op te halen van een vierdaags muziekfeest van 19-22 september bij mijn kerk in Heliopolis. Zijn mooi geworden! Hier de poster als pdf.

Gisteravond heeft Justine een boodschappenlijstje gemaakt. In ruil voor het feit dat zij pizza's bestelde (Papa John, maar lang niet zo lekker als voorheen!) zou ik boodschappen gaan doen. Dat moet er nu dus maar van komen. Tot ziens.

2 opmerkingen:

ineke zei

mooie poster, ik mis alleen de ondertiteling :)

Paul Miller zei

Ja, mooie poster met veelzeggende tekst.
Dus jullie zijn weer veilig geland, mooi zo.
Ik wens jullie veel sterkte met de verhuizing. Wat je schrijft over de warmte spreekt me aan. Zou er nu niet tegen kunnen. Zelf kan ik (ook) wel 20 kilo minder. Tot mijn droefenis moet ik dat bekennen.
Ben niet in de St. Bavo geweest, heb dus je violiste gemist. Dat betreur ik. Acheraf jammer, maar energie ontbrak me na lange dag fietsen en middagje voetbal. Gelukkig heeft Ajax gewonnen, dat maakt veel goed. :-)