vrijdag 12 augustus 2011

Begonnen met kerkbanken

Vandaag een beetje een kalme dag. Al vroeg ging ik naar Heliopolis om met Emad Shenouda te overleggen over de financien. Bodem van de opknapkist komt een beetje sneller in zich dan gewenst. Willen we de toiletten en de kantine opknappen op een serieuze manier (en dat is wel nodig) dan moeten we nog wel 5000 Euro vinden. Niet helemaal zoals ik het hoopte. Ook in Egypte gebeurt maar heel weinig voor niets. U bent een milde weldoener?Mooi is dat vandaag Gamaal begon met het opknappen van de kerkbanken. Zijn zoon helpt hem erbij. Morgen komen er een paar vrijwilligers om Gamaal bij te staan. Het vervelende werk om decennia verflagen van de kerkbanken af te halen voor er weer geschilderd kan worden. Morgen meer hierover. Dan is hopelijk ook de timmerman erbij die vandaag verstek liet gaan.

3 opmerkingen:

Walter M. van der Wolf zei

Prachtig Jos, heb eens even al jullie foto's op picasa bekeken en hier wat gelezen. Het werk vordert langzaam maar zeker. Het ziet er goed uit!

En wat een enthousiaste groep mensen heb je om je heen. Erg gezellig lijkt me.

Thumbs up. Keep up the good work!

Hartelijke groet,

Walter
Amstelveen

Jos M. Strengholt zei

Ha Walter - dankje. Ja ik ben doopop, maar dit is stimulerend om te doen!

Walter M. van der Wolf zei

Je bent doodop...

Dat verbaast me eerlijk gezegd helemaal niet. Als ik lees wat je allemaal doet en gedaan hebt dan is het duidelijk dat je geen rust krijgt.

Het zou wijs zijn om samen met je vrouw een tijdje incognito te gaan voordat het nieuwe kerkseizoen begint. Lekker samenzijn, eten, rusten, bidden, etc. etc.

Even geen (bekende) mensen en geen internet. Even helemaal niets. Heerlijk.

Well, old chap... sterkte ermee!

:-)