vrijdag 5 augustus 2011

kamers voor kinderdiensten en tieners

In drie kamers op onze compound zijn airconditioners geinstalleerd. Ik wilde dat eerst pas laten doen nadat op 11 augustus de definitieve verflaag op de muren gaat, maar mijn hooggeeerde vrind Emad vond het beter dat nu eerst te doen, om de nieuwe verflaag niet meteen te verknallen met de installatie van die machines. Allons, het is gebeurd!

Intussen gaat de reparatie van de muren door; delen van de muren die beschadigd waren zijn nu mooi glad, en de electrische leidingen zitten er nu in, en niet erop.

De drie kamers die nu van airco zijn voorzien, werden voorheen voor een beetje opslag gebruikt, en een ervan stond helemaal leeg. Ze worden nu klaargemaakt voor Hogere Doelen.

kamer 1: wordt permanent voor kinderdiensten
kamer 2: wordt een ruimte voor tieners
kamer 3: wordt een vergaderruimte

Voor de inrichting van deze ruimte voor tieners en voor de vergaderruimte zoeken we nog naar de nodige pecunia; voor de kinderdienstkamer hebben we de nodige middelen ontvangen.

Het inrichten van de kamer voor tieners (ongeveer 15 vierkante meter) behoeft stoelen, tafels, lampen en whiteboards. Kosten: ongeveer 750 euro.

Voor de vergaderkamer (ongeveer 12 vierkante meter) is een grote vergadertafel met 10 stoelen nodig, naast een whiteboard en goede verlichting. Kost ons ongeveer 950 euro.

Geen opmerkingen: