zaterdag 27 februari 2010

Groeten van de Wegwijs gezinsbeurs

Even een groet uit Utrecht, van de Wegwijsbeurs. Het is nu nog even rustig - over 20 minuten gaan de poorten open. Het staat daar elke morgen om 10 uur zwart van de mensen. Het regent hier straks weer rokken en kinderen, maar nu heb ik nog net even tijd voor een kiekje en om koffie te halen. Alle thuiszitters, ik ben jaloers. Maar vandaag om 4 uur vertrekken de laatste bezoekers en dan mag ik mijn gemangelde lichaam rust geven. Salut!

2 opmerkingen:

John Miller zei

Wow, leuk je vrijdag even gezien en gsproken te hebben op de ReFoZuilBeurs. Wat een fenomeen is dat, die beurs. Voor mijn werk heb ik ook wel eens (één dag) op een beurs gestaan en je kon me daarna opvegen. Hopelijk hebben jullie plenty belangstelling gehad.
Veel succe met 'herstel' :-)

By the way, #buurland was een groot succes. Volg het op Twitter etc. Je moet echt weer eens van de partij zijn. Misschien komt er medio november een clubje naar Caïro. Wel handig als je op korte termijn wat info stuurt, dan kan ik e.e.a wat gerichter promoten en belangstellenden motiveren geld en verlofdagen te sparen.

Jos M. Strengholt zei

Ja was leuk je te zien! Zou ook leuk zijn als jullie met een stel naar Cairo komen! Geef me snel door wat voor data jullie aan denken.