dinsdag 17 juni 2014

Niet verbieden maar tegendemonstratie tegen ISIS

Een groep moslims wil vrijdag in Den Haag demonstreren voor ISIS en tegen de Shi'a Islam bij de Iraakse ambassade. Dat zegt een bericht dat is geplaatst door het platform Shaam al-Ghareeba 9, Shaam Ghareeba sympathiseert met ISIS, getuige een audioboodschap van de terreurorganisatie die zij in maart op haar Facebook-pagina plaatste.

Mensen die mee willen demonstreren, worden opgeroepen 'vrijdagmiddag na het gebed vrij te houden'. Het protest wordt georganiseerd om 'onze steun te verklaren aan de moslims in Irak en afkeer van de sjiieten', meldt het bericht.

De beste reactie? Niet deze zaak verbieden.  Laat die lui maar komen.  Misschien staan er wel 500 te schreeuwen.  Neem hun foto's maar.  Zorg dat je weet wie het zijn.  En laten tienduizenden Nederlanders op dezelfde plaats demonstreren tegen de ISIS terreur en duidelijk maken dat voor dit soort criminelen geen plaats is in Nederland.

Als de demonstratie wordt verboden hebben dit soort lui het gevoel dat ze sterk zijn.  Verbieden is in hun optiek een bewijs dat ze serieus een gevaar vormen voor Nederland. Ze zullen het interpreteren als bewijs van hun kracht.  Maar laat ze maar met 500 man komen - en omring ze door 50.000 mensen die duidelijk maken dat voor zulke gekken geen plaats is in onze samenleving.  Dat intimideert zulke lui veel meer dan een demonstratieverbod.

2 opmerkingen:

Miller zei

Vind in Nederland maar eens 50.000 mensen die zoiets willen doen. W.s. vind je die aantallen eerder als het een demonstratie tegen iets christelijks is.

Anoniem zei

Hallo


Ik roep iedereen op tot een TEGENDEMO

Wie gaat er mee???